Live ໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດໃນ Find My? ວິທີການເປີດ ແລະ ປິດມັນ?

iPhone ມີແອັບ ແລະ ຄຸນສົມບັດຫຼາຍຢ່າງທີ່ຜູ້ໃຊ້ Apple ຫຼາຍຄົນບໍ່ຮູ້. ຕົວຢ່າງທີ່ດີອັນໜຶ່ງແມ່ນ Find My. ສຳລັບຜູ້ໃຊ້ຫຼາຍຄົນ, ຈຸດປະສົງຂອງແອັບ Find My ແມ່ນເພື່ອຊອກຫາອຸປະກອນເມື່ອສູນເສຍ, ຫາຍ, ຫຼື ຖືກລັກ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຄົນສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ຮູ້ເຖິງຄຸນສົມບັດ "ສະຖານທີ່ຢູ່ຈິງ" ໃນແອັບ Find My ດຽວກັນ.
ຖ້າທ່ານໄດ້ພົບກັບຄຸນສົມບັດນີ້, ເຊັ່ນດຽວກັບຜູ້ໃຊ້ຄົນອື່ນໆຫຼາຍຄົນ, ທ່ານອາດຈະສົງໄສວ່າມັນໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດ ແລະ ຈຸດປະສົງຂອງມັນແມ່ນຫຍັງ. ດັ່ງນັ້ນ, Live ໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດໃນ Find My? ໃນຄູ່ມືລະອຽດນີ້, ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບຄຸນສົມບັດ "Live" ນີ້ໃນແອັບ Find My, ລວມທັງວິທີການເປີດ ແລະ ປິດມັນ, ວິທີການໃຊ້ມັນ, ຂໍ້ດີຂອງມັນ, ແລະ ອື່ນໆອີກຫຼາຍຢ່າງ. ໃຫ້ພວກເຮົາເລີ່ມກັນເລີຍ.
Live ໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດໃນ Find My?
ເວົ້າງ່າຍໆ, ຄຸນສົມບັດ “ສົດ” ໃນແອັບ Find My ຈະສະແດງສະຖານທີ່ແບບເວລາຈິງຂອງຜູ້ໃຊ້ iPhone ທີ່ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານຕິດຕາມກວດກາພວກເຂົາ. ໂດຍປົກກະຕິແລ້ວເຊີບເວີຂອງ Apple ຈະຕ້ອງໂຫຼດຄືນໃໝ່ຢູ່ເລື້ອຍໆເພື່ອໃຫ້ສະຖານທີ່, ແຕ່ທ່ານບໍ່ຈຳເປັນຕ້ອງອາໄສສິ່ງນັ້ນອີກຕໍ່ໄປ. ດ້ວຍຟັງຊັນ “ສົດ”, ທ່ານສາມາດກວດສອບທຸກໆຈຸດຢຸດຂອງສະມາຊິກໃນຄອບຄົວ ຫຼື ໝູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານໄດ້ທັນທີ.
ມັນເປັນຄຸນສົມບັດທີ່ໄດ້ປ່ຽນແປງວິທີທີ່ຜູ້ໃຊ້ iPhone ຄົນອື່ນໆປາກົດຢູ່ໃນຟີດ Find My ຂອງທ່ານ. ກ່ອນໜ້ານີ້, ທ່ານຕ້ອງໂຫຼດສະຖານທີ່ຂອງຄົນອື່ນຄືນໃໝ່ທຸກໆຄັ້ງເພື່ອຮູ້ສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າ. ດັ່ງນັ້ນ, ມັນຂ້ອນຂ້າງຍາກທີ່ຈະໄດ້ຮັບສະຖານທີ່ຂອງຄົນອື່ນໃນເວລາຈິງ. ດ້ວຍຟັງຊັນ "ສົດ", ທ່ານຈະເອົາຊະນະອຸປະສັກນີ້ໄດ້, ເຮັດໃຫ້ມັນງ່າຍຫຼາຍທີ່ຈະຕິດຕາມຜູ້ໃຊ້ iPhone ຄົນອື່ນໆຢ່າງຖືກຕ້ອງ.
ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຄຸນສົມບັດ "ສົດ" ສາມາດມີຄວາມສຳຄັນຫຼາຍເມື່ອເວົ້າເຖິງຄວາມປອດໄພ. ຖ້າທ່ານມີລູກ ຫຼື ໝູ່ເພື່ອນທີ່ຍ່າງໄປມາຫຼາຍ, ທ່ານສາມາດໝັ້ນໃຈໄດ້ວ່າເຂົາເຈົ້າຈະຢູ່ໃນສະຖານທີ່ ແລະ ຄວາມປອດໄພ. ດ້ວຍຄຸນສົມບັດດັ່ງກ່າວ, ທ່ານສາມາດຕິດຕາມການເຄື່ອນໄຫວ ແລະ ທິດທາງຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແລະ ໄດ້ຮັບລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມເຊັ່ນ: ຄວາມໄວຂອງເຂົາເຈົ້າ, ດັ່ງນັ້ນທ່ານສາມາດຮູ້ໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍວ່າເຂົາເຈົ້າອາດຈະມຸ່ງໜ້າໄປໃສ.
ວິທີການເປີດໃຊ້ງານສະຖານທີ່ສົດໃນ Find My
ດັ່ງທີ່ທ່ານໄດ້ເຫັນແລ້ວ, Find My ບໍ່ພຽງແຕ່ໃຊ້ສຳລັບຊອກຫາອຸປະກອນເທົ່ານັ້ນ. ທ່ານຍັງສາມາດໃຊ້ມັນເພື່ອຊອກຫາຄົນໄດ້ເຊັ່ນກັນ, ເຊິ່ງຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານຮູ້ສະຖານທີ່ຂອງຄົນທີ່ທ່ານຮັກ. ມັນມີຄວາມສຳຄັນຫຼາຍ, ບໍ່ພຽງແຕ່ສຳລັບການຕິດຕາມກວດກາພວກເຂົາເທົ່ານັ້ນ ແຕ່ຍັງເພື່ອຄວາມປອດໄພຂອງພວກເຂົາອີກດ້ວຍ.
ບັດນີ້ພວກເຮົາໄດ້ແກ້ໄຂບັນຫາທີ່ວ່າ "Live ໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດໃນ Find My iPhone?" ມັນເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ຈະຮູ້ວິທີເປີດໃຊ້ຄຸນສົມບັດ Live Location ນີ້ໃນແອັບ Find My. ໃຫ້ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນງ່າຍໆເຫຼົ່ານີ້ເພື່ອເຮັດແນວນັ້ນ:
ຂັ້ນຕອນທີ 1 : ເປີດຕົວ ການຕັ້ງຄ່າ ແອັບ. ແຕະໃສ່ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ແລະ ມຸ່ງໜ້າໄປ ບໍລິການສະຖານທີ່ . ເປີດມັນຖ້າມັນຖືກປິດໃຊ້ງານ.

ຂັ້ນຕອນທີ 2 : ກັບຄືນໄປຫາ ການຕັ້ງຄ່າ , ໄປທີ່ດ້ານເທິງ, ແລະແຕະຂອງທ່ານ ລະຫັດ Apple ຈາກນັ້ນແຕະໃສ່ ຊອກຫາຂອງຂ້ອຍ ແລະຮັບປະກັນວ່າ ຊອກຫາ iPhone ຂອງຂ້ອຍ ແລະ ແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງຂ້ອຍ ຕົວເລືອກເປີດຢູ່.

ຂັ້ນຕອນທີ 3 : ອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ໄປທີ່ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ແລະແຕະ ບໍລິການສະຖານທີ່ ຕໍ່ໄປ, ໄປທີ່ ຊອກຫາຂອງຂ້ອຍ ແລະແຕະມັນເພື່ອເປີດມັນ.

ຂັ້ນຕອນທີ 4 : ໄປທີ່ ອະນຸຍາດການບໍລິການສະຖານທີ່ ຕົວເລືອກ ແລະ ເລືອກ ໃນຂະນະທີ່ໃຊ້ແອັບນີ້ ເປີດໃຊ້ ສະຖານທີ່ແນ່ນອນ ຖ້າມັນປິດ.

ຂັ້ນຕອນທີ 5 : ຕອນນີ້ເປີດຕົວ ຊອກຫາແອັບຂອງຂ້ອຍ ແລະແຕະໃສ່ ຂ້ອຍ (ມຸມຂວາລຸ່ມຂອງໜ້າຈໍ).

ຂັ້ນຕອນທີ 6 : ເປີດ ແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງຂ້ອຍ ຈາກນັ້ນປິດເປີດແອັບຄືນໃໝ່ ແລະ ແຕະ ເລີ່ມການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ ທາງເລືອກ.

ຂັ້ນຕອນທີ 7 ພິມຊື່ຂອງບຸກຄົນທີ່ທ່ານຕ້ອງການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານນຳ. ຈາກນັ້ນ, ແຕະໃສ່ ສົ່ງ .

ຂັ້ນຕອນທີ 8 ສຸດທ້າຍ, ເລືອກໄລຍະເວລາທີ່ທ່ານຕ້ອງການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ກັບບຸກຄົນທີ່ທ່ານຫາກໍ່ເລືອກ.
ຫຼັງຈາກທີ່ທ່ານເຮັດສຳເລັດຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ແລ້ວ, ສະຖານທີ່ສົດຂອງທ່ານຈະຖືກເປີດໃຊ້ງານສຳເລັດແລ້ວ, ແລະ ທ່ານສາມາດແບ່ງປັນມັນກັບໃຜກໍໄດ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການ.
ວິທີການຊອກຫາຄົນໂດຍໃຊ້ Live ໃນ Find My
ການໃຊ້ຄຸນສົມບັດ Find My “Live” ນັ້ນຂ້ອນຂ້າງງ່າຍ, ດັ່ງນັ້ນທ່ານຈະບໍ່ມີບັນຫາໃນການຊອກຫາຄົນອື່ນ. ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ເພື່ອເບິ່ງຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງທີ່ໄດ້ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານເຂົ້າເຖິງ ແລະ ເບິ່ງສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າແລ້ວ.
ຂັ້ນຕອນທີ 1 : ເປີດຕົວ ຊອກຫາແອັບຂອງຂ້ອຍ ແລະ ມຸ່ງໜ້າໄປຫາ ຜູ້ຄົນ ພາກ. ກວດສອບບຸກຄົນທີ່ທ່ານຕ້ອງການຊີ້ບອກ.

ຂັ້ນຕອນທີ 2 ທ່ານຄວນເຫັນສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າລະບຸໄວ້ໃນພາກສ່ວນເທິງຂອງແຜນທີ່. ທ່ານສາມາດແຕະທີ່ຊື່ຂອງເຂົາເຈົ້າເພື່ອຮັບລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມເຊັ່ນ: ຄວາມໄວ ແລະ ຈຸດໝາຍປາຍທາງທີ່ເປັນໄປໄດ້ຂອງເຂົາເຈົ້າ.

ມັນງ່າຍທີ່ຈະຊອກຫາຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງທີ່ໄດ້ແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແຕ່ສຳລັບຜູ້ທີ່ຍັງບໍ່ທັນໄດ້ເປີດເຜີຍສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າເດ? ດີ, ອັນນີ້ຈະຕ້ອງໃຊ້ເວລາຄົ້ນຄວ້າອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ.
ຂັ້ນຕອນທີ 1 ເປີດຕົວ ຊອກຫາຂອງຂ້ອຍ ແລະໄປທີ່ ຜູ້ຄົນ ພາກ. ບຸກຄົນທັງໝົດທີ່ທ່ານໄດ້ແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານແລ້ວຈະປາກົດຢູ່ທີ່ນີ້, ແຕ່ທ່ານຈະບໍ່ເຫັນສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າຖ້າພວກເຂົາຍັງບໍ່ທັນໄດ້ແບ່ງປັນມັນ. ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານຕ້ອງສົ່ງຄຳຮ້ອງຂໍໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ.
ຂັ້ນຕອນທີ 2 ທ່ານສາມາດສົ່ງຄຳຮ້ອງຂໍສຳລັບສະຖານທີ່ສົດໄດ້ໂດຍການໄປທີ່ ຜູ້ຄົນ ໜ້າຕ່າງ ແລະ ເລືອກບຸກຄົນທີ່ເຈົ້າໄດ້ແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງເຈົ້າໃຫ້.
ຂັ້ນຕອນທີ 3 : ມຸ່ງໜ້າໄປຫາ ການແຈ້ງເຕືອນ ແລະ ແຕະໃສ່ຂໍ້ຄວາມທີ່ຂໍໃຫ້ທ່ານແຈ້ງໃຫ້ບຸກຄົນທີ່ທ່ານເລືອກວ່າທ່ານຕ້ອງການຕິດຕາມສະຖານທີ່ຂອງເຂົາເຈົ້າ.

ແອັບຈະຖາມບຸກຄົນທີ່ທ່ານຕ້ອງການຕິດຕາມສະຖານທີ່ສົດຂອງເຂົາເຈົ້າທັນທີ. ເຂົາເຈົ້າຄວນໄດ້ຮັບການເຕືອນຢູ່ໜ້າຈໍຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແລະຖ້າພວກເຂົາຍອມຮັບມັນ, ທ່ານຈະເຫັນວ່າເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃສ.
ວິທີການຊອກຫາອຸປະກອນທີ່ຫາຍໄປໃນ Find My?
Find My ມີຄວາມຄ່ອງແຄ້ວຫຼາຍ ເພາະມັນບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນສະຖານທີ່ຂອງຄົນເທົ່ານັ້ນ; ທ່ານຍັງສາມາດໃຊ້ມັນເພື່ອຊອກຫາອຸປະກອນທີ່ສູນຫາຍ, ຫາຍໄປ ຫຼື ຖືກລັກໄດ້. ນີ້ແມ່ນຂັ້ນຕອນໃນການຊອກຫາອຸປະກອນທີ່ສູນຫາຍໃນແອັບ Find My:
ຂັ້ນຕອນທີ 1 : ເປີດຂອງເຈົ້າ ຊອກຫາແອັບຂອງຂ້ອຍ ແລະແຕະທີ່ ອຸປະກອນ ຕົວເລືອກເພື່ອເບິ່ງລາຍຊື່ອຸປະກອນທີ່ເພີ່ມເຂົ້າມາທັງໝົດ.

ຂັ້ນຕອນທີ 2 : ຊອກຫາອຸປະກອນທີ່ຫາຍໄປ ແລະ ຈາກນັ້ນແຕະຊື່ຂອງມັນ. ດຽວນີ້ທ່ານຄວນເຫັນສະຖານທີ່ຂອງມັນ. ນອກຈາກນັ້ນ, ທ່ານສາມາດໝາຍມັນວ່າເສຍ ຫຼື ເລືອກຕົວເລືອກອື່ນໆ - ເຊັ່ນ: ລຶບອຸປະກອນ ຫຼື ລຶບອຸປະກອນ.

ໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານເປີດໃຊ້ການແຈ້ງເຕືອນໄວ້, ທ່ານຈະໄດ້ຮັບການແຈ້ງເຕືອນເມື່ອມັນຍ້າຍຈາກທີ່ຢູ່ອາໄສທີ່ລົງທະບຽນໄວ້ ຫຼື ທີ່ຢູ່ຂອງສະຖານທີ່ອື່ນໆ ເຊັ່ນ: ບ່ອນເຮັດວຽກ.
ວິທີປິດການໃຊ້ງານ Live ໃນ Find My
ຕົວຈິງແລ້ວ Apple ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຄຸນສົມບັດ "Live" ເປັນສ່ວນໜຶ່ງທີ່ສຳຄັນຂອງລະບົບນິເວດ iOS ໃໝ່ຂອງເຂົາເຈົ້າ - ທ່ານບໍ່ສາມາດເປີດການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ໄດ້ໂດຍບໍ່ເປີດໃຊ້ Live Location. ສະຫຼຸບແລ້ວ, ການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານຈະເປີດຟັງຊັນ "Live" ໂດຍອັດຕະໂນມັດ. ດັ່ງນັ້ນ, ເພື່ອປິດມັນ, ທ່ານຕ້ອງປິດການແບ່ງປັນສະຖານທີ່. ທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍ:
- ເປີດ ຊອກຫາແອັບຂອງຂ້ອຍ ແລະໄປທີ່ ຜູ້ຄົນ ປ່ອງຢ້ຽມ.
- ເລືອກຄົນທີ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການເຫັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານ.
- ດຽວນີ້ແຕະທີ່ ຢຸດການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ ຕົວເລືອກເມື່ອໜ້າຈໍຕໍ່ໄປປະກົດຂຶ້ນ.
- ຢືນຢັນການເລືອກຂອງທ່ານໃນກ່ອງໂຕ້ຕອບທີ່ປາກົດຂຶ້ນ.

ໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານຕ້ອງການເຊື່ອງສະຖານທີ່ຂອງທ່ານຈາກທຸກຄົນ, ໃຫ້ແຕະ ຂ້ອຍ ໜ້າຕ່າງ ແລະ ຈາກນັ້ນສະຫຼັບສະວິດສະຖານທີ່ໄປທີ່ຕຳແໜ່ງສີເທົາ.
ວິທີການປ່ຽນສະຖານທີ່ iPhone ສົດໃນ Find My Easily (ຮອງຮັບ iOS 26)
ວິທີທີ່ງ່າຍທີ່ສຸດ ແລະ ມີປະສິດທິພາບທີ່ສຸດໃນການປ່ຽນແປງສະຖານທີ່ຕົວຈິງຂອງທ່ານໃນ Live Location ແມ່ນການໃຊ້ ຕົວປ່ຽນສະຖານທີ່ ນີ້ແມ່ນຊອບແວປອມແປງສະຖານທີ່ແບບມືອາຊີບທີ່ຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານສາມາດປ່ຽນສະຖານທີ່ GPS ຂອງ iPhone ຂອງທ່ານໄດ້. ມັນຫຼອກລວງ iPhone ຂອງທ່ານພ້ອມທັງແອັບ Find My ເພື່ອເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາຄິດວ່າທ່ານຢູ່ໃນສະຖານທີ່ອື່ນ.
ໂດຍພິຈາລະນາວ່າຄຸນສົມບັດ Life ໄດ້ຖືກຕັ້ງຄ່າໃຫ້ຂຶ້ນກັບສະຖານທີ່ GPS ຂອງ iPhone ຫຼື iPad ຂອງທ່ານແລ້ວ, ມັນຈະສະແດງສະຖານທີ່ປອມນີ້ໃຫ້ທຸກຄົນທີ່ຕິດຕາມທ່ານເຫັນ. ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ທ່ານສາມາດໃຊ້ ຕົວປ່ຽນສະຖານທີ່ ເພື່ອບັນລຸເປົ້າໝາຍນີ້.
- ດາວໂຫຼດ Location Changer. ເປີດມັນຫຼັງຈາກຕິດຕັ້ງແລ້ວແຕະ ເລີ່ມຕົ້ນ .
- ເມື່ອ iPhone ຂອງທ່ານເຊື່ອມຕໍ່ກັບຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານແລ້ວ, ປົດລັອກໂທລະສັບຂອງທ່ານ ແລະ ຈາກນັ້ນໄວ້ວາງໃຈຄອມພິວເຕີ.
- ໄປທີ່ແຜນທີ່. ກຳນົດສະຖານທີ່ທີ່ທ່ານຕ້ອງການ ແລະ ປ່ຽນຄວາມໄວ, ພ້ອມທັງພາລາມິເຕີອື່ນໆຕາມຄວາມມັກຂອງທ່ານ, ແລະຈາກນັ້ນຄລິກໃສ່ ຍ້າຍ .

ຄຳຖາມທີ່ຖືກຖາມເລື້ອຍໆກ່ຽວກັບຄຸນສົມບັດສົດໃນ Find My
1. ຂ້ອຍສາມາດປິດການໃຊ້ງານສະຖານທີ່ສົດແຕ່ເປີດການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ໄວ້ໄດ້ບໍ?
ດີ, ນັ້ນເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ທ່ານບໍ່ສາມາດຮັກສາການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ໃຫ້ເປີດໃຊ້ງານໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງເປີດໃຊ້ Live Location, ເນື່ອງຈາກ Live Location ຖືກຕັ້ງໃຫ້ເປີດໂດຍອັດຕະໂນມັດເມື່ອການແບ່ງປັນສະຖານທີ່ຖືກເປີດໃຊ້ງານ.
2. ສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນຄືກັນກັບສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນບໍ?
ບໍ່, ມັນບໍ່ແມ່ນ. ເມື່ອທ່ານແບ່ງປັນສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນ, ມັນບໍ່ຄືກັນກັບເວລາທີ່ທ່ານແບ່ງປັນສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນ. ເມື່ອທ່ານແບ່ງປັນສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນຂອງທ່ານ, ສະຖານທີ່ຂອງທ່ານໃນໄລຍະເວລາປັດຈຸບັນທີ່ແນ່ນອນແມ່ນສິ່ງທີ່ຈະສະແດງ. ແຕ່ເມື່ອທ່ານແບ່ງປັນສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນຂອງທ່ານ, ສະຖານທີ່/ສະຖານທີ່ແນ່ນອນຂອງທ່ານໃນຂະນະທີ່ທ່ານເຄື່ອນຍ້າຍແມ່ນສິ່ງທີ່ຈະສະແດງ.
3. ໂປຣແກຣມ Find My iPhone Live ຖືກຕ້ອງບໍ?
GPS ຂອງ iPhone ສ່ວນໃຫຍ່ມັກຈະມີຄວາມແມ່ນຍຳປະມານ 20 ຟຸດ ຖ້າສັນຍານດາວທຽມແຮງ. ແຕ່ຖ້າສັນຍານອ່ອນ, ມັນສາມາດຫຼຸດລົງເຖິງ 100 ຫຼື 1000 ຟຸດ. ການແຍກ Wi-Fi ຍັງສາມາດເຮັດໃຫ້ຄວາມແມ່ນຍຳຫຼຸດລົງໄດ້.
ສະຫຼຸບ
ຖ້າທ່ານເປັນໜຶ່ງໃນຜູ້ໃຊ້ iPhone ຫຼາຍຄົນທີ່ສົງໄສວ່າ "Live ໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດໃນ Find My?", ດຽວນີ້ທ່ານຮູ້ຄຳຕອບແລ້ວ. ແລະຄຸນສົມບັດນີ້ມີປະໂຫຍດແນວໃດເມື່ອເວົ້າເຖິງການຕິດຕາມຄອບຄົວ ຫຼື ໝູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນຍ້ອນຄວາມກັງວົນ ຫຼື ພຽງແຕ່ເພື່ອເຫດຜົນດ້ານຄວາມປອດໄພ - ທ່ານຈະໄດ້ຮັບສະຖານທີ່ ແລະ ລາຍລະອຽດອື່ນໆຂອງເຂົາເຈົ້າໃນເວລາຈິງ, ດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງຊ່ວຍປະຢັດທ່ານຈາກຄວາມກັງວົນຫຼາຍເກີນໄປ. ສະນັ້ນ, ເປີດໃຊ້ມັນດຽວນີ້ ແລະ ໃຊ້ມັນເພື່ອຊອກຫາຜູ້ໃຊ້ iPhone ຄົນອື່ນໆ.
ທ່ານຍັງສາມາດປ່ຽນ ແລະ ປອມສະຖານທີ່ສົດຂອງທ່ານໄດ້ໂດຍກົງໃນແອັບ Find My ຖ້າທ່ານບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ໃຜເຫັນສະຖານທີ່ຂອງທ່ານ. ສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງເຮັດຄືການໄດ້ຮັບ ຕົວປ່ຽນສະຖານທີ່ ດ້ວຍຊອບແວນີ້, ທ່ານສາມາດປອມແປງສະຖານທີ່ຂອງທ່ານໄດ້ທຸກເວລາ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນຍ້ອນເຫດຜົນດ້ານຄວາມປອດໄພ ຫຼື ພຽງແຕ່ເພື່ອຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ. ລອງໃຊ້ເບິ່ງ ແລະ ເບິ່ງວ່າມັນເຮັດວຽກໄດ້ໄວ ແລະ ງ່າຍດາຍແນວໃດ.
ໂພສນີ້ມີປະໂຫຍດແນວໃດ?
ຄລິກໃສ່ດາວເພື່ອໃຫ້ຄະແນນມັນ!
ຄະແນນສະເລ່ຍ / 5. ຈຳນວນຄະແນນສຽງ:



