ຕົວປົດລັອກ iOS

ວິທີການຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone

ເມື່ອທ່ານຈື່ລະຫັດຜ່ານ iPhone ຂອງທ່ານບໍ່ໄດ້ ແລະ ໃສ່ລະຫັດຜິດຫຼາຍເທື່ອເກີນໄປ, ການແຈ້ງເຕືອນການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ຈະປາກົດຢູ່ໜ້າຈໍ, ແລະ ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດໃສ່ລະຫັດເພື່ອປົດລັອກອຸປະກອນໄດ້.

ຖ້າທ່ານພົບວ່າຕົນເອງຢູ່ໃນສະຖານະການດັ່ງກ່າວ, ຢ່າກັງວົນເພາະວ່າມີວິທີທີ່ສາມາດຊ່ວຍທ່ານອອກຈາກມັນໄດ້. ໃນໂພສນີ້, ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍຄວາມໝາຍຂອງໜ້າຈໍ "ການລັອກຄວາມປອດໄພ" ທີ່ທ່ານເຫັນນີ້ ແລະ ແບ່ງປັນວິທີການຕ່າງໆທີ່ທ່ານສາມາດໃຊ້ເພື່ອຫຼີກລ່ຽງການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ເພື່ອກັບຄືນສູ່ອຸປະກອນຂອງທ່ານ. ສະນັ້ນ, ໃຫ້ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນເບິ່ງ.

ການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?

ການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ເປັນຄຸນສົມບັດໃໝ່ທີ່ Apple ໄດ້ເພີ່ມເຂົ້າໃນ iPhone ທີ່ໃຊ້ iOS 15.2 ຫຼື ໃໝ່ກວ່າ. ມັນຈະປາກົດຂຶ້ນຫຼັງຈາກການໃສ່ລະຫັດຜ່ານບໍ່ສຳເລັດຫຼາຍຄັ້ງເກີນໄປ. ດັ່ງນັ້ນ, ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອ iPhone ຂອງທ່ານບອກທ່ານວ່າ "ການລັອກຄວາມປອດໄພ" ຫຼື "iPhone ບໍ່ພ້ອມໃຊ້ງານ"?

ໂດຍທົ່ວໄປ, ຖ້າທ່ານໃສ່ລະຫັດຜ່ານບໍ່ຖືກຕ້ອງຫົກຄັ້ງຕິດຕໍ່ກັນ, iPhone ຂອງທ່ານຈະບໍ່ສາມາດໃຊ້ງານໄດ້ເປັນເວລາ 1 ນາທີ. ຫຼັງຈາກລອງຄັ້ງທີເຈັດ, ໂທລະສັບຈະຖືກລັອກເປັນເວລາ 5 ນາທີ. ຖ້າທ່ານລອງຄັ້ງທີແປດ, ມັນຈະຖືກລັອກອີກ 15 ນາທີ.

ຖ້າທ່ານພະຍາຍາມຫຼາຍຄັ້ງຫຼັງຈາກຄັ້ງທີ 9 ແລ້ວ ແລະຍັງໃສ່ລະຫັດຜ່ານບໍ່ຖືກຕ້ອງບໍ່ໄດ້, ໜ້າຈໍ iPhone ຂອງທ່ານຈະສືບຕໍ່ສະແດງການແຈ້ງເຕືອນ “ການລັອກຄວາມປອດໄພ. ລອງໃໝ່ໃນອີກ 15 ນາທີ”.

ການລັອກຄວາມປອດໄພຢູ່ໃນ iPhone ໃຊ້ໄດ້ດົນປານໃດ?

ໃນຂະນະທີ່ມີໂມງຈັບເວລາ 15 ນາທີເມື່ອ iPhone ຂອງທ່ານສະແດງໜ້າຈໍ “Security Lockout” ຫຼັງຈາກການພະຍາຍາມໃສ່ລະຫັດຜ່ານທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງຄັ້ງທີເກົ້າ, ຍັງມີຕົວເລືອກອື່ນ (“ລຶບ iPhone”) ທີ່ປາກົດຢູ່ມຸມຂວາລຸ່ມຂອງໜ້າຈໍ.

ນີ້ແມ່ນຄຸນສົມບັດໃໝ່ອີກອັນໜຶ່ງທີ່ Apple ໄດ້ເພີ່ມເຂົ້າໃນ iOS 15.2 ແລະລຸ້ນໃໝ່ກວ່າເພື່ອຊ່ວຍໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ iPhone ສາມາດລຶບ ແລະ ຕັ້ງຄ່າ iPhone ທີ່ຖືກລັອກຂອງເຂົາເຈົ້າຄືນໃໝ່ໄດ້ທັນທີໂດຍບໍ່ຕ້ອງລໍຖ້າໂມງຈັບເວລາ. ຈາກນັ້ນ, ທ່ານພຽງແຕ່ຕັ້ງຄ່າ iPhone ຂອງທ່ານອີກຄັ້ງ ແລະ ສືບຕໍ່ໃຊ້ມັນຕາມປົກກະຕິ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ທ່ານສາມາດຕັດສິນໃຈລໍຖ້າໃຫ້ໂມງຈັບເວລາ 15 ນາທີຂອງການລັອກຄວາມປອດໄພໝົດລົງ, ຈາກນັ້ນໃສ່ລະຫັດຜ່ານທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງທ່ານຖ້າທ່ານຈື່ມັນໄດ້ ແລະ ປົດລັອກ iPhone ຂອງທ່ານໄດ້.

ໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານໃສ່ລະຫັດຜ່ານຜິດອີກເປັນຄັ້ງທີສິບ, ມັນຈະເພີ່ມຂຶ້ນເປັນໄລຍະເວລາລໍຖ້າທີ່ຍາວນານກວ່າ. ຕອນນີ້ທ່ານຈະເຫັນການແຈ້ງເຕືອນ “ການລັອກຄວາມປອດໄພ. ລອງໃໝ່ໃນອີກ 1 ຊົ່ວໂມງ”. ຖ້າທ່ານພະຍາຍາມຄັ້ງທີສິບເອັດ ແລະ ຍັງໃສ່ລະຫັດຜ່ານຜິດ, iPhone ຂອງທ່ານຈະລຶບຕົວເອງໂດຍອັດຕະໂນມັດ ແລະ ຫຼັງຈາກນັ້ນຈະກັບຄືນສູ່ການຕັ້ງຄ່າໂຮງງານ. ຈະບໍ່ມີທາງເລືອກໃນການໃສ່ລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານອີກຕໍ່ໄປ.

ນີ້ແມ່ນການແຈ້ງເຕືອນ iPhone Unavailable/Security Lockout ແລະໄລຍະເວລາລໍຖ້າທີ່ສອດຄ້ອງກັນເລີ່ມຈາກການພະຍາຍາມໃສ່ລະຫັດຜ່ານທີ່ບໍ່ສຳເລັດຄັ້ງທີຫົກຫາຄັ້ງທີສິບເອັດ:

  • iPhone ບໍ່ສາມາດໃຊ້ໄດ້, ລອງໃໝ່ໃນອີກ 1 ນາທີ
  • iPhone ບໍ່ສາມາດໃຊ້ໄດ້, ລອງໃໝ່ໃນ 5 ນາທີ
  • iPhone ບໍ່ສາມາດໃຊ້ໄດ້, ລອງໃໝ່ໃນອີກ 15 ນາທີ
  • ການລັອກຄວາມປອດໄພ: ລອງໃໝ່ໃນອີກ 15 ນາທີ
  • ການລັອກຄວາມປອດໄພ: ລອງໃໝ່ໃນອີກ 1 ຊົ່ວໂມງ
  • ການລັອກຄວາມປອດໄພ: ລອງໃໝ່ໃນອີກ 1 ຊົ່ວໂມງ

ຂ້ອຍຈະເອົາ iPhone ຂອງຂ້ອຍອອກຈາກການລັອກຄວາມປອດໄພໄດ້ແນວໃດ?

ທ່ານສາມາດຫຼີກລ່ຽງການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ໄດ້ໂດຍການຕັ້ງ iPhone ຂອງທ່ານຄືນໃໝ່ທັງໝົດໂດຍບໍ່ມີການຊັກຊ້າໂດຍການແຕະຕົວເລືອກ "ລຶບ iPhone" ທີ່ໃຫ້ໄວ້ທາງລຸ່ມຂອງໜ້າຈໍ, ຫຼືທ່ານສາມາດລໍຖ້າຈົນກວ່າໂມງຈັບເວລາຂອງການລັອກຄວາມປອດໄພຈະໝົດລົງ ແລະ ຈາກນັ້ນໃສ່ລະຫັດຜ່ານທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງທ່ານ.

ຖ້າທ່ານລືມລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານ, ທ່ານສາມາດປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຂ້າງລຸ່ມນີ້ເພື່ອແກ້ໄຂການລັອກຄວາມປອດໄພໂດຍການລຶບ iPhone:

  • ໃນໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ, ຊອກຫາປຸ່ມ “ລຶບ iPhone” ຢູ່ມຸມລຸ່ມຂອງໜ້າຈໍ ແລະ ຄລິກໃສ່ມັນ.

ວິທີການລົບ/ຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ iPhone

  • ທ່ານຈະໄດ້ຮັບການແຈ້ງເຕືອນ “ລຶບເນື້ອຫາ ແລະ ການຕັ້ງຄ່າທັງໝົດ”, ແລະ ທ່ານສາມາດລຶບ ແລະ ຕັ້ງຄ່າ iPhone ຄືນໃໝ່ໄດ້ດຽວນີ້ ຫຼື ລໍຖ້າໃສ່ລະຫັດຜ່ານໃນພາຍຫຼັງ.

ວິທີການລົບ/ຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ iPhone

  • ພຽງແຕ່ຄລິກ “ລຶບ iPhone” ແລະໃສ່ລະຫັດຜ່ານ Apple ID ຂອງທ່ານໃນໜ້າຈໍຕໍ່ໄປ, ແລະ iPhone ຈະຖືກຕັ້ງຄ່າໃໝ່ໂດຍອັດຕະໂນມັດ.

ວິທີການລົບ/ຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ iPhone

ຈະເປັນແນວໃດຖ້າບໍ່ມີຕົວເລືອກລຶບ iPhone ໃນໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ?

ທາງເລືອກທີ 1: ໃຊ້ຕົວປົດລັອກ iPhone

ເມື່ອທ່ານໄດ້ລອງໃຊ້ລະຫັດຜ່ານທັງໝົດທີ່ທ່ານຈື່ໄດ້ແຕ່ບໍ່ສຳເລັດ ແລະ ໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແຕ່ບໍ່ມີຕົວເລືອກ "ລຶບ iPhone", ທ່ານສາມາດພິຈາລະນາປົດລັອກ iPhone ຂອງທ່ານໂດຍບໍ່ຕ້ອງໃຊ້ລະຫັດຜ່ານໃດໆ. ມັນເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍ. ທ່ານສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ງ່າຍໂດຍໃຊ້ ໂປຣແກຣມປົດລັອກ iPhone ມັນໃຊ້ໄດ້ກັບທັງ iOS ລຸ້ນກ່ອນໜ້ານີ້ ແລະ ລຸ້ນຫຼັງ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ມັນມີປະສິດທິພາບຫຼາຍໃນການລຶບລະຫັດຕົວອັກສອນ ແລະ ຕົວເລກ, Touch ID, Face ID ແລະ ອື່ນໆ.

ດາວໂຫຼດຟຣີ ດາວໂຫຼດຟຣີ

ນີ້ແມ່ນວິທີການໃຊ້ມັນ:

ຂັ້ນຕອນທີ 1. ເປີດ iPhone Unlocker ຫຼັງຈາກດາວໂຫຼດມັນລົງໃນຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານ ແລະ ຕິດຕັ້ງມັນ. ເມື່ອມັນເປີດຂຶ້ນ, ໃຫ້ຄລິກ “ປົດລັອກໜ້າຈໍ iOS” ເພື່ອສືບຕໍ່.

ຕົວປົດລັອກ ios

ຂັ້ນຕອນທີ 2. ເຊື່ອມຕໍ່ກັບ iPhone ທີ່ຖືກລັອກແລ້ວຜ່ານສາຍ USB. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ "ຕໍ່ໄປ".

ເຊື່ອມຕໍ່ ios ກັບຄອມພິວເຕີ

ຂັ້ນຕອນທີ 3. ຈາກໜ້າຕ່າງຕໍ່ໄປນີ້, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ "ດາວໂຫຼດ" ເພື່ອຮັບໄຟລ໌ຊຸດເຟີມແວທີ່ກົງກັນສຳລັບອຸປະກອນຂອງທ່ານ.

ດາວໂຫລດເຟີມແວ ios

ຂັ້ນຕອນທີ 4. ເມື່ອຊຸດເຟີມແວດາວໂຫລດສຳເລັດແລ້ວ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຕົວເລືອກ "ເລີ່ມປົດລັອກ" ເພື່ອເລີ່ມຕົ້ນການລຶບລະຫັດຜ່ານ iPhone ຂອງທ່ານໂດຍອັດຕະໂນມັດ.

ລຶບລັອກໜ້າຈໍ ios

ປ່ອຍໃຫ້ຂະບວນການສຳເລັດ - ມັນຄວນໃຊ້ເວລາສອງສາມນາທີ. ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ iPhone ແລະຄອມພິວເຕີຍັງເຊື່ອມຕໍ່ກັນຕະຫຼອດຂະບວນການ. ຈາກນັ້ນສ້າງລະຫັດຜ່ານ, Touch ID ແລະ Face ID ໃໝ່ສຳລັບ iPhone ທີ່ບໍ່ໄດ້ລັອກຂອງທ່ານ. ດຽວນີ້ທ່ານສາມາດກູ້ຄືນຂໍ້ມູນຂອງທ່ານຈາກການສຳຮອງຂໍ້ມູນ iTunes ຫຼື iCloud ກ່ອນໜ້ານີ້ໄດ້.

ດາວໂຫຼດຟຣີ ດາວໂຫຼດຟຣີ

ທາງເລືອກທີ 2: ກູ້ຄືນ iPhone ທີ່ຖືກລັອກຄວາມປອດໄພດ້ວຍ iTunes

ເຖິງວ່າ ໂປຣແກຣມປົດລັອກ iPhone ສະເໜີວິທີທີ່ງ່າຍທີ່ສຸດໃນການຫຼີກລ່ຽງການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone, ຜູ້ໃຊ້ບາງຄົນມີຄວາມສົງໄສໃນແອັບພາກສ່ວນທີສາມ. ຖ້ານັ້ນແມ່ນກໍລະນີຂອງທ່ານຄືກັນ, ທ່ານສາມາດໃຊ້ iTunes ເພື່ອຫຼີກລ່ຽງການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ແທນ. ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ງ່າຍດາຍ, ແຕ່ອັດຕາຄວາມສຳເລັດແມ່ນຂ້ອນຂ້າງຕໍ່າ.

ໃນກໍລະນີຫຼາຍທີ່ສຸດ, iTunes ອາດຈະບໍ່ສາມາດຮັບຮູ້ໂທລະສັບທີ່ຖືກລັອກໄດ້ຍ້ອນຄວາມກັງວົນດ້ານຄວາມປອດໄພ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ນີ້ແມ່ນວິທີການໃຊ້ iTunes ເພື່ອເອົາຊະນະບັນຫາການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງໜ້າຈໍ iPhone.

  • ເປີດແອັບ iTunes ໃນຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານ ແລະ ເຊື່ອມຕໍ່ iPhone ຂອງທ່ານກັບມັນ. ໃສ່ iPhone ເຂົ້າສູ່ໂໝດການກູ້ຄືນ - ຂັ້ນຕອນຈະແຕກຕ່າງກັນໄປຕາມລຸ້ນ.
  • ເມື່ອອຸປະກອນຂອງທ່ານຖືກກວດພົບ, ໃຫ້ກົດປຸ່ມ "ຟື້ນຟູ" ຈາກປ່ອງຢ້ຽມທີ່ປາກົດຂຶ້ນ.
  • ຕໍ່ໄປ, ຄລິກຕົວເລືອກ “ກູ້ຄືນ ແລະ ອັບເດດ”. iTunes ຈະເລີ່ມດາວໂຫລດການອັບເດດຊອບແວສຳລັບອຸປະກອນຂອງທ່ານ. ການດາວໂຫຼດອາດໃຊ້ເວລາດົນພໍສົມຄວນ, ຂຶ້ນກັບຄວາມໄວຂອງການເຊື່ອມຕໍ່ອິນເຕີເນັດຂອງທ່ານ.

ວິທີການລົບ/ຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ iPhone

ຫຼັງຈາກການດາວໂຫຼດສຳເລັດແລ້ວ, iTunes ຈະເລີ່ມຕັ້ງຄ່າ iPhone ຂອງທ່ານຄືນໃໝ່. ລໍຖ້າດ້ວຍຄວາມອົດທົນເພາະວ່າຂະບວນການຕັ້ງຄ່າຄືນໃໝ່ຍັງຈະໃຊ້ເວລາບາງເວລາເພື່ອໃຫ້ສຳເລັດ.

ທາງເລືອກທີ 3: ປົດລັອກ iPhone ທີ່ຖືກລັອກຄວາມປອດໄພຜ່ານ iCloud

ອີກວິທີໜຶ່ງທີ່ທ່ານສາມາດໃຊ້ເພື່ອຫຼີກລ່ຽງການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ຖ້າອຸປະກອນຂອງທ່ານຍັງສະແດງໜ້າຈໍ "ລັອກຄວາມປອດໄພ" ແມ່ນການໃຊ້ iCloud ເພື່ອຕັ້ງຄ່າອຸປະກອນຄືນໃໝ່. ມັນເປັນວິທີທີ່ບໍ່ຈຳເປັນຕ້ອງໃຊ້ຄອມພິວເຕີເລີຍ, ແຕ່ມັນຕ້ອງການລະຫັດຜ່ານ Apple ID ຂອງທ່ານ ແລະ ຕ້ອງເປີດໃຊ້ງານ Find My iPhone. ເພື່ອຫຼີກລ່ຽງການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ໂດຍໃຊ້ iCloud, ໃຫ້ປະຕິບັດຕາມຄຳແນະນຳເຫຼົ່ານີ້:

  • ໄປທີ່ www.icloud.com. ໃສ່ຂໍ້ມູນປະຈຳຕົວ iCloud ທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງທ່ານ (Apple ID ແລະລະຫັດຜ່ານ).
  • ຫຼັງຈາກທີ່ທ່ານໄດ້ເຂົ້າສູ່ລະບົບບັນຊີ iCloud ຂອງທ່ານສຳເລັດແລ້ວ, ໃຫ້ໄປທີ່ຕົວເລືອກ "ຊອກຫາ iPhone" ແລະຄລິກມັນ.
  • ກວດສອບວ່າອຸປະກອນຂອງທ່ານຢູ່ໃນລາຍຊື່ "ອຸປະກອນທັງໝົດ" ຢູ່ແຖບດ້ານເທິງຫຼືບໍ່. ຖ້າມັນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ມັນເພື່ອເລີ່ມປົດລັອກມັນ. ຕໍ່ໄປ, ຄລິກ "ລຶບ iPhone" ໃນໜ້າຈໍທີ່ປາກົດ.

ວິທີການລົບ/ຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພ iPhone

ຫຼັງຈາກໃສ່ລະຫັດຜ່ານ Apple ID ທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງທ່ານແລ້ວ, iPhone ຂອງທ່ານຈະຖືກຕັ້ງຄ່າໃໝ່. ຈາກນັ້ນ, ທ່ານຈະຕ້ອງຕັ້ງຄ່າ iPhone ຂອງທ່ານອີກຄັ້ງຄືກັບວ່າມັນເປັນເຄື່ອງໃໝ່.

ວິທີການຫຼີກລ່ຽງການຖືກລັອກຄວາມປອດໄພໃນ iPhone?

ມັນບໍ່ມ່ວນເລີຍເມື່ອ iPhone ຂອງທ່ານເຂົ້າສູ່ລະບົບລັອກຄວາມປອດໄພ ແລະ ທ່ານບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ກ່ຽວກັບມັນ. ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ທ່ານສາມາດຫຼີກລ່ຽງການຖືກລັອກໄດ້ອີກ.

  • ສ້າງລະຫັດຜ່ານໃໝ່, ທີ່ທ່ານຈະຈື່ໄດ້ງ່າຍ. ເມື່ອທ່ານແກ້ໄຂບັນຫາການລັອກຄວາມປອດໄພນີ້ ແລະ ທ່ານສາມາດເຂົ້າເຖິງ iPhone ຂອງທ່ານໄດ້ຄືນແລ້ວ, ພວກເຮົາຂໍແນະນຳໃຫ້ທ່ານຕັ້ງລະຫັດຜ່ານ 4 ຕົວເລກ ຫຼື 6 ຕົວເລກໃໝ່. ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານຈື່ລະຫັດຜ່ານໃໝ່ໄດ້ ແລະ ແມ່ນແຕ່ຂຽນມັນລົງໃນເຈ້ຍບາງແຜ່ນ. ຊອກຫາບ່ອນທີ່ປອດໄພທີ່ທ່ານຈະວາງເຈ້ຍໄວ້.
  • ຕັ້ງຄ່າ Touch ID ຫຼື Face ID. ພຽງແຕ່ແຕະ ຫຼື ແນມເບິ່ງ, ທ່ານກໍຈະສາມາດປົດລັອກ iPhone ຂອງທ່ານໄດ້ທັນທີ.
  • ຫຼີກລ່ຽງການໃຫ້ອຸປະກອນຂອງທ່ານແກ່ເດັກນ້ອຍ. ຖ້າພວກເຂົາຕ້ອງການເຂົ້າເຖິງ ແລະ ໃຊ້ iPhone ຂອງທ່ານ ແລະ ໃສ່ລະຫັດຜິດຫຼາຍໆຄັ້ງແບບສຸ່ມ, ການແຈ້ງເຕືອນການລັອກຄວາມປອດໄພອາດຈະປາກົດຂຶ້ນອີກຄັ້ງເພື່ອຢຸດການເຂົ້າເຖິງໂດຍບໍ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດ.

ສະຫຼຸບ

ທ່ານສາມາດເຂົ້າໃຊ້ iPhone ຂອງທ່ານໄດ້ຄືນຖ້າມັນຂຽນວ່າ "Security Lockout" ຫຼັງຈາກລອງຫຼາຍຄັ້ງແລ້ວແຕ່ບໍ່ສຳເລັດ, ແລະທ່ານຍັງຈື່ລະຫັດຜ່ານທີ່ຖືກຕ້ອງບໍ່ໄດ້. ພຽງແຕ່ໃຊ້ວິທີການຕ່າງໆທີ່ພວກເຮົາໄດ້ໃຫ້ໄວ້ຂ້າງເທິງ, ແລະທ່ານຈະຂ້າມການລັອກຄວາມປອດໄພຂອງ iPhone ໄດ້ໃນເວລາບໍ່ດົນ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ວິທີການທີ່ພວກເຮົາຢາກແນະນຳຫຼາຍທີ່ສຸດແມ່ນ ໂປຣແກຣມປົດລັອກ iPhone ມັນເປັນທາງອອກທີ່ງ່າຍທີ່ສຸດ ແລະ ເຮັດວຽກໄດ້ຢ່າງລຽບງ່າຍ ແລະ ມີປະສິດທິພາບຫຼາຍໃນການປົດລັອກອຸປະກອນຂອງທ່ານໂດຍບໍ່ຕ້ອງໃຊ້ລະຫັດຜ່ານໃດໆ, ແມ່ນແຕ່ iPhone 17/17 Pro/17 Pro Max ລຸ້ນລ້າສຸດ. ທ່ານສາມາດໃຊ້ມັນເພື່ອຂ້າມໜ້າຈໍລັອກຄວາມປອດໄພໃນ iPhone ໄດ້ຢ່າງວ່ອງໄວ. ດາວໂຫຼດມັນ ແລະ ລອງໃຊ້ມັນ.

ດາວໂຫຼດຟຣີ ດາວໂຫຼດຟຣີ

ໂພສນີ້ມີປະໂຫຍດແນວໃດ?

ຄລິກໃສ່ດາວເພື່ອໃຫ້ຄະແນນມັນ!

ຄະແນນສະເລ່ຍ / 5. ຈຳນວນຄະແນນສຽງ:

ບົດຄວາມທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ

ປຸ່ມກັບໄປທາງເທິງ